Hőigény számító űrlap (ingyenes)

Írta: Super User. Beküldve: Hírek

Sokszor kérdezik meg tőlünk, hány panel, vagy hány méter fűtőszőnyeg kell a helység fűtéséhez. Legelőször is méretezni kell a helység hőigényét a magyar viszonyokat figyelembe véve.


Ebben segít a hőigény számító kérdőívünk. Amennyiben ezt kitölti, automatikusan befut a rendszerünkben, mi kiszámítjuk a küldött paraméterek alapján a helység, helységcsoport hőigényét, és ezt 1-2 munkanapon belül visszaküldjük Önnek. Ennek ismeretében már több információ ismeretében haladhatunk közösen a helyes megoldás felé. Töltse ki, csak 1 perc, a felső menüből megnyitható!

Fűtőszőnyeg forgalmazását befejeztük!

Írta: Super User. Beküldve: Hírek

A fűtőszőnyeg kit termékünk nem rendelhető!

De mégis fent hagyjuk az oldalon az alábbi okból:

2014 év elején egy 2 hétig nálunk dolgozó, ezután kölcsönös meg nem értettséggel felmondó alkalmazottunk minden lehető fórumon feljelentett bennünket.APEH, Munkaügyi felügyelőség, fogyasztó védelem...

A vizsgálatok lezajlottak, jól helytálltunk, de  a fűtőszőnyeg kittünket a fogyasztó védelem is vizsgálta , és a forgalmazását egy állami cég által történő milliós nagyságrendű bevizsgáláshoz kötötte. 

Köszönjük ebből most nem kérünk!

A termék jó, és működőképes, sok embernek segített, de mivel mi nem forgalmazhatjuk, másról pedig nem tudunk, aki ezt tenné, a képeket fent hagyom, hátha néhány vásárlónk veszi a fáradságot, hogy maga megcsinálja. 

 

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates